Tapatalk

Discussion in 'FORUM TALK' started by tacklebox, Jun 9, 2018.

  1. tacklebox

    tacklebox

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    314
    Location:
    southern newhampshire
    What's up with the tapatalk app I haven't been able to get the forum to load in about 2 weeks is anyone else having this issue
     
  2. tacklebox

    tacklebox

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    314
    Location:
    southern newhampshire
    Of course 2 min after I posted this it works fine

    Sent from my SM-G955U using Tapatalk
     
  3. buickmike

    buickmike

    Joined:
    Aug 4, 2015
    Messages:
    65
    Same thing here. I have tried messaging. The mods for days Came up unknow error. Finally heard back from rat rods. Asking about password retrievel. Then it came back on hour later. Never did get a chance to thank mods- so thanks
     
  4. Rat Rod

    Rat Rod Owner & Founder Head Honcho Moderator

    Joined:
    Dec 31, 1969
    Messages:
    18,259
    Location:
    Texas
    Sorry for any trouble you've run into with Tapatalk lately.

    One problem is that it's a 3rd party app that I have no control over except making sure that the forum has the latest version of the plug-in installed....which it does.

    Some folks have had success in updating the Tapatalk app on their device. Some have even deleted the app and reinstalled it and that fixed the problem.
     
    GuitarlCarl and buickmike like this.
  5. buickmike

    buickmike

    Joined:
    Aug 4, 2015
    Messages:
    65
    I recently replaced phone with NOS -( new OLD stock). Android and lost my tapatalk app. Luckily I managed to close the bike deals I had going on. But am back to limited access on my forums
     

Share This Page