Tagging doesn't seem to work well lately.

Rat Rod Bikes Bicycle Forum

Help Support Rat Rod Bikes Bicycle Forum:

kingfish254

CHECK OUT MY SALE THREAD FOR COOL STUFF!
Pro Member
Joined
Aug 31, 2009
Messages
31,733
Reaction score
39,166
Location
Historic Savannah
Rating - 100%
130   0   0
Hello admins, I've noticed lately that trying to tag members in comments by using the "@XXX yyy" method, just doesn't pull up people you know exist on the forum. Not sure if there is an issue with the member database or the search engine or what. For instance, I can't tag Jake Sensi or Rat Rod among many others.
The same problem exists within the Search window. When I try to search for post by a member, the autofill don't work right.

1651624819845.png
 

kingfish254

CHECK OUT MY SALE THREAD FOR COOL STUFF!
Pro Member
Joined
Aug 31, 2009
Messages
31,733
Reaction score
39,166
Location
Historic Savannah
Rating - 100%
130   0   0

kingfish254

CHECK OUT MY SALE THREAD FOR COOL STUFF!
Pro Member
Joined
Aug 31, 2009
Messages
31,733
Reaction score
39,166
Location
Historic Savannah
Rating - 100%
130   0   0
The @ works but Let me check tags
Just put their member name in the search without the @

The @ works if you know the correct spelling of their user name, but the autofill of names doesn't work on tagging or search. It only partially populates the choices to a limited selection or no selection at all.
 

MattiThundrrr

Rattus All Terrainus
Joined
Jul 16, 2019
Messages
9,220
Reaction score
17,311
Location
another time and place
Rating - 100%
1   0   0
@Cyclist search function is not working either. For Jake Sensei specifically.
Screenshot_20220514-085445.png

Name does not come up, even though he has content on this forum
Screenshot_20220514-085652.png

Is it possible the members were lost during the transition to new ownership/software?

WE NEED JAKE! I'M HUNGRY FOR WHAT HE'S COOKING!


*not shouting at you, just paying tribute to the man's style.
 

kingfish254

CHECK OUT MY SALE THREAD FOR COOL STUFF!
Pro Member
Joined
Aug 31, 2009
Messages
31,733
Reaction score
39,166
Location
Historic Savannah
Rating - 100%
130   0   0
Search works if you type the whole name in... just doesn't auto fill...

View attachment 193490

I wonder if it is related to how long it's been since logging in...Jake's last login was Oct'21.

But the search only works if you EXACTLY remember the username.
If you are trying to search for posts from Steve (Rat Rod) but type in the name of Ratrod, it returns nothing. You have to remember or guess that there was a space.

Or if you wanted to search on yoothgeye, you have to remember his unusual spelling. That has always been the beauty and function of the autofil, is that it should help lead you to the member you are looking for or want to tag.
 

RustyGold

Epic Level Bike Hoarder! 🏆
Staff member
Moderator
Pro Member
Joined
Jul 2, 2015
Messages
5,939
Reaction score
7,588
Location
Mid-Willamette Valley, Oregon
Rating - 100%
22   0   0
Got it KF :thumbsup:.

I was responding to Matti as he said search didn't work and maybe people got purged.

I was showing that Jake wasn't purged.

Put forth additional possibility that maybe it is time sensitive. So, if Jake posted today ... would his username start auto filling?
 

kingfish254

CHECK OUT MY SALE THREAD FOR COOL STUFF!
Pro Member
Joined
Aug 31, 2009
Messages
31,733
Reaction score
39,166
Location
Historic Savannah
Rating - 100%
130   0   0
It was some odd setting that a user had to be active within 180 days. Was able to move that setting and it works now.

Awesome!!! Thanks!
 

kingfish254

CHECK OUT MY SALE THREAD FOR COOL STUFF!
Pro Member
Joined
Aug 31, 2009
Messages
31,733
Reaction score
39,166
Location
Historic Savannah
Rating - 100%
130   0   0
The search member name autofill is working again too.

1653593072168.png
 

Latest posts

Top